Geef een ballonvaart cadeau

Een ballonvaart cadeau geven?

Een ballonvaart is een uniek cadeau om te geven aan kennissen , vrienden, familie, bruidsparen of zakelijke relaties. Met een De Peel Ballonvaarten cadeaubon geeft u iets origineels met een blijvende bijzondere herinnering. Bij onze cadeaubonnen leveren wij een papieren luchtballonnetje zodat je ook echt iets hebt om af te geven! Wilt u iemand verblijden met een cadeaubon? Dat kan, een volledig ticket kost €225,- per persoon.

Mocht het tarief van een volledig ticket net boven uw budget liggen? Er is ook de mogelijkheid om een gedeelte van het ticket cadeau te doen bij wijze van een tegoedbon. Bij de bestelling vult u het bedrag in wat u wilt besteden, dit is dan het kortingsbedrag voor het ticket. Zo kunt u uw bedrag ook verdelen over meerdere tickets voor meerdere personen.

De ontvanger van de cadeaubon neemt ter zijne tijd contact met ons op om een afspraak te maken en de cadeaubon te verzilveren. Bonnen zijn maximaal 2 jaar geldig en in overleg te verlengen. Vul het onderstaande formulier in en wij zenden u de cadeaubon / tegoedbon zo spoedig mogelijk per reguliere post of, gewenst, digitaal via de mail toe.

Op de website van de peel ballonvaarten gebruiken we cookies om het gebruiksgemak te verbeteren en onderzoek te doen naar het bezoek van de website. De cookies die wij gebruiken, leggen geen persoonsgegevens vast.